Doortjes: Persoonlijke slippers en sandalen.

Persoonlijke slippers en sandalen.

Slipper_Libelle-wit
Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen behoefte hebben aan een slipper met persoonlijk voetbed. Om in die behoefte te voorzien ben ik een samenwerking aangegaan met Insole+ en ben ik aanmeetpunt geworden voor de Doortjes Slippers en Sandalen.

Doortjes slippers en sandalen hebben een unieke uitstraling. Het voetbed wordt voor u op maat gemaakt en vervaardigd van natuurkurk. Het  kenmerk is een rood randje tussen voetbed en loopzool en zal ‘altijd’ een witte loopzool hebben. Dit maakt dat de Doortjes slippers en sandalen een frisse uitstraling hebben.

Catalogus

De schachten worden op een wijze vervaardigd dat deze altijd netjes op de voet zal aansluiten. Dit betekent bij enkele modellen dat er zowel aan de binnenzijde als ook aan de buitenzijde van de slipper een sluiting van klittenband is. De schacht wordt vervaardigd van kurk of leer. Hierin hebben wij een aantal standaard kleuren. Naast de standaard kleuren werken wij met leer in kleine oplagen met leuke en unieke prints, hiervoor geld dan ook op=op!

Mocht u willen afwijken van de unieke uitstraling en bijvoorbeeld. een zwarte loopzool willen of een wit randje dan wordt daar een meerprijs voor gerekend.

De Doortjes slipper is een beschermd product en deze zijn EU geregistreerd. Doortjes slippers zijn gemaakt van natuurkurk en zijn hierdoor een duurzaam product. Ze worden op een eerlijke manier in Nederland geproduceerd door bekwame vakmensen.

Ondersteunende zolen

Ondersteunende zolen van InsolePlus geven steun aan uw voeten. Zo verbetert de positie van de voeten, wat diverse lichamelijke klachten kan bestrijden en voorkomen. U kunt bij mij terecht voor zowel ondersteunende zolen in uw schoenen als fraaie, modieuze slippers en sandalen met ondersteuning.

InsolePlus Basic Zool.

 is een op maat gemaakte, druk ontlastende zool die de oplossing bied voor veel voorkomende voetklachten. Hierbij moeten u denken aan o.a.: overmatig eelt, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. U kunt deze ondersteunende zolen dragen in alle schoenen met uitneembaar voetbed.

InsolePlus Comfort.

 De InsolePlus Comfort, is een comfortabele zool. Deze wordt gevormd naar uw eigen voet, door gebruik van een schuimdoos. Ook kan deze zool met voorvoetsteun gemaakt worden. Voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen.

IsolePlus Simplicity.
Wilt u uw voorvoeten ontlasten? De handgemaakte maatwerkzolen InsolePlus Simplicity bieden comfort voor vermoeide en brandende voorvoeten en ontlasten wratten en likdoorns aan de voorvoeten. Dankzij de elegante en flexibele uitvoering passen Simplicity zooltjes in alle schoenen, zelfs in luchtige zomerschoenen.

Hoe worden de zolen aangemeten? 
Uw voeten worden of gescand of er wordt een afdruk in een schuimdoos gemaakt. Er wordt gemeten welke maat uw voet heeft en wat voor soort voet uw heeft. Deze gegevens worden aan InsolePlus gestuurd. Zij maken deze zolen speciaal voor u.