Slippers en sandalen

Doortjes, persoonlijke slippers en sandalen

Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen behoefte hebben aan een slipper met persoonlijk voetbed. Om in die behoefte te voorzien ben ik een samenwerking aangegaan met Insole+ en ben ik aanmeetpunt geworden voor de Doortjes Slippers en Sandalen.

Doortjes slippers en sandalen hebben een unieke uitstraling. Het voetbed wordt voor u op maat gemaakt en vervaardigd van natuurkurk. Het  kenmerk is een rood randje tussen voetbed en loopzool en zal ‘altijd’ een witte loopzool hebben. Dit maakt dat de Doortjes slippers en sandalen een unieke en frisse uitstraling hebben.

De schachten worden op een wijze vervaardigd dat deze altijd netjes op de voet zal aansluiten. Dit betekent bij enkele modellen dat er zowel aan de binnenzijde als ook aan de buitenzijde van de slipper een sluiting van klittenband is. De schacht wordt vervaardigd van kurk of leer. Hierin hebben wij een aantal standaard kleuren. Naast de standaard kleuren werken wij met leer in kleine oplagen met leuke en unieke prints, hiervoor geld dan ook op=op!

Mocht u willen afwijken van de unieke uitstraling en bijvoorbeeld een zwarte loopzool willen of een wit randje dan wordt daar een meerprijs voor gerekend.

De Doortjes slipper is een beschermd product en deze zijn EU geregistreerd. Doortjes slippers zijn gemaakt van natuurkurk en zijn hierdoor een duurzaam product. Ze worden op een eerlijke manier in Nederland geproduceerd door bekwame vakmensen.

 

Doortje Slippers

 

Doortjes Switch

 €144,95

Doortje-switch-vooraanzicht

Doortjes Switch 2

 €169,95

Switch-2-kleur-18053-vooraanzicht

Losse bandjes Doortjes Switch en Switch 2

Vanaf 18,95

 

Doortjes Model Libelle

€154,95

Slipper_Libelle-wit

Doortjes model Butterfly

 €154,95

Slipper_Butterfly-standaardkleur-donkerrood-vooraanzicht-465x465

Doortjes model Wilma/Wim

€164,95

Slipper_Wilma-Wim

Doortjes model Robin/Rob

 €154,95

Slipper_Robin-standaardkleur-groen-vooraanzicht-465x465

 

Doortjes Sandalen

Doortjes model Ruby

€162,50

Sandaal_Ruby

Doortjes model Marjo

€162,50

Sandaal_Marjo