Heropening per 11-05-2020

Beste cliënt,

Vanaf volgende week mag ik weer behandelen en gaat de praktijk weer open!

Wat gaat dit inhouden:
Gezien de verscherpte maatregelen zal ik bij de heropening minder afspraken op een dag kunnen inplannen. Dit omdat er meer tijd tussen de behandelingen moet zijn om te desinfecteren en te ventileren/luchten. Dit houdt in dat er verschuivingen kunnen ontstaan m.b.t. de bestaande planning. Ik zal met de nieuwe planning rekening houden met de risico patiënten en met de afspraken die gepland stonden op het moment dat ik moest sluiten.

Veiligheid blijft vanzelfsprekend bovenaan staan. Dus voelt u zich niet in orde, moet u veel hoesten of niezen, heeft u keelpijn en/of verhoging annuleer dan telefonisch de afspraak.

Ik verzoek u om bij binnenkomst in de praktijk de handen te wassen en te desinfecteren. U krijgt een mondkapje aangereikt die u de gehele behandeling draagt ter bescherming van u en mij. Verder vraag ik u om een (bad)handdoek mee te nemen i.v.m. de hygiëne maatregelen.

Er is helaas ook wat minder goed nieuws.
Ik ben genoodzaakt om het tarief met €2,00 te verhogen omdat de inkoop van beschermende materialen (mondkapjes, handschoenen ed.) en de desinfecterende middelen vertienvoudigd zijn.
Ik hoop dat u hier begrip voor kan opbrengen.

Wilt u een afspraak maken? Bel mij dan, stuur een e-mail, een WhatsApp of Facebookbericht of via het contactformulier
Ik hoop u binnenkort in goede gezondheid weer te mogen begroeten/behandelen.

Tot slot wil ik u bedanken voor alle lieve kaartjes, berichtjes, telefoontjes en de attenties die ik de afgelopen weken mocht ontvangen. Dat heeft mij ontzettend goed gedaan en ik waardeer het dan ook enorm.

Hartelijke groet,
Mariska van Holten.

Contact