Producten

Akileïne

Voetverzorgingsproducten van Akileïne leggen geen vetlaag op de huid maar hebben de eigenschap zeer snel door de huid te worden opgenomen, waardoor je niet uitglijd en de sokken niet vervuild. Wat als zeer prettig wordt ervaren. De producten zijn vrij van parabenen. Zo helpt Akileïne bij droge voeten, vermoeide en verhitte voeten, overvloedige transpiratie van voeten, verzorging voor de diabetesvoet en sportvoeten.

 

Herôme

herome_takeawaync-150x150

 

 

 

 

 

Al zo’n 25 jaar is Herôme toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. De benadering werkt. Herôme verkoopt geen loze praatjes, maar goede producten waarvan de werking is aangetoond

 

AKRV050-150x150 Rode voetverzorgingslijn, tegen vermoeide voeten. door veel wandelaars gewaardeerd omdat deze beschermt tegen wrijvingen en de kans op blaren verkleint, voorkomt pijn bij het dragen van nieuwe schoenen en naaldhakken, voorkomt eelt en likdoorns, de voethuid blijft zacht en soepel en verbeterd de weerstand, de balsem bevat een hoog geconcentreerde formule met Kariteboter (boterboom-30%) zachte samenstelling met subtiel parfum, bevat geen parabenen

 

 

 

img_creme-150x150 Blauwe voetverzorgingslijn, tegen droge voeten. Herstellende en regenererende crèmes tegen droge voeten, deze hydrateren de droge huid en versoepelen de huid, wordt zeer snel door de huid opgenomen en bevat geen parabenen. Met galamboter, lipoaminozuren uit tarwe (patent Asepta), met arnica en vitamine A.

 

 

 

 

 

AKGV010-150x150 Groene voetverzorgingslijn tegen transpiratie. Anti-transpiratiecreme, dit product bevat lipo-aminozuren (patent van Asepta) welke de vochthuishouding reguleert. Is schimmelwerend en neemt de geur weg. Een zeer goed middel tegen zwemmersecseem. Bevat geen parabenen, met natuurlijke oliën uit lavendel en spijk.